NaslovnicaVijestiMessi zabrinuo pristaše Barce: "Razmišljam da nasputim klub, ali samo pod jednim...

Messi zabrinuo pristaše Barce: “Razmišljam da nasputim klub, ali samo pod jednim uslovom!”

Nakon što ovog vikenda nije bilo El classica između Barcelone i Real Madrida, koji je odgođen zbog nemira u Kataloniji, u Španjolskoj su iskoristili slobodno vrijeme na nešto drugačiji način.

LIONEL MESSI NAHVALIO

Između ostalog, As je objavio intervju s Lionelom Messijem o kojem su razgovarali o njegovoj budućnosti. Kao što je već nekoliko puta potvrdio da ne bi želio završiti karijeru u Barceloni, samo zato što bi želio ponovo igrati za klub iz svoje mladosti i za kolubi za koji navija od djetinjstva.

STRAŠNA EKIPA! Brazilski selektor objavio spisak, na njemu se našla čak tri tinejdžera

Naravno, radi se o klubu Newell’s Old Boys u Argentini, a zvijezda Barcelone se složila sa kostatacijom novinara. “Ne želim tek tako napustiti Barcelonu. Naravno, razmišljam o tome da nekada zaigram za neki drugi klub, jer su moji snovi još uvijek povezani s igranjem za Newell’s u Argentini. Ali, naravno, ne znam hoće li se to dogoditi. Sada moje ambicije više nisu bitni. Obitelj dolazi na prvo mjesto i oni su glavni razlog mojih odluka. ”

Messi je ove sezone ima problema sa povredama, nedavno se vratio na teren, no njega kao i cijelu ekipu ove sezone ne ide tako dobro, te bi Ernosto Valverede uskoro mogao ostati bez posla.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!