NaslovnicaVijestiMESSI ZAHTIJEVAO DA BARCELONA PRODA IGRAČA KOJEG SU DOVELI OVOG LJETA: Nazvao...

MESSI ZAHTIJEVAO DA BARCELONA PRODA IGRAČA KOJEG SU DOVELI OVOG LJETA: Nazvao Argentinca ‘štakorom’ prije nego što je došao na Nou Camp!

Peterostruki osvajač Zlatne lopte, Lionel Messi je navodno zatražio da Barcelona što prije proda zvijezdu koja nedavno nije bila u najboljoj formi.

MESSI ZAHTIJEVAO

Prema pisanu španjolskog portala Don Balona, Lionel Messi je pozvao Barcelonu da što prije proda ljetno pojačanje Junior Firpoa. On je napravio četiri nastupa u La Ligi ove sezone.

Izvješće Don Balon nagovještava da Messi ne vjeruje da je 23-godišnjak dovoljno dobar da bude dugoročni nasljednik superzvijezde Jordi Alba.

Barcelonin zlatni dečko također nije siguran u sposobnost lijevog beka kao sporedne opcije, superzvijezda ne osjeća kao da Firpo može nametnuti svoju igru na bokovima ako Alba bude ozlijeđen tijekom sezone.

Službena web stranica Barcelone kaže da je potpisao ugovor koji bi mogao potencijalno porasti na 30 milijuna eura.

Članak Don Balona također sugerira da je Messi nagovijestio klupskoj hijerarhiji da će reprezentativac Argentine Nicolas Tagliafico riješiti probleme sa lijeve strane.

Firpo baš i nije imao najgori početak života na Nou Campu, ali čini se kao da Messi nije spreman da klub povjeri bivšoj zvijezdi Real Betisa.

Pokazalo se da je Firpo jednom prilikom peterostrukog osvajača Zlatne lopte opisao kao ‘štakora’:

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!