NaslovnicaVijestiMichael Ballack savjetovao zvijezdu iz Bundeslige da ne ide u Chelsea: "Ostani...

Michael Ballack savjetovao zvijezdu iz Bundeslige da ne ide u Chelsea: “Ostani gdje si. U dobrim si rukama”

Bivša zvijezda Chelseaja, Michael Ballack, zasigurno će iznervirati svoje stare poslodavce nakon što je savjetovao jednom od njihovih ljetnih transfer meta da ne idu u London.

Michael Ballack savjetovao

Kai Havertz iz Bayer Leverkusena je vrlo zanimljiv Plavcima, kao i Liverpoolu i Manchester Unitedu, a prema pisanju Daily Expressa, Ballack smatra da bi za sada trebao ostati tamo gdje je.

“Igrači sa njegovom kvalitetom su traženi svuda. Ali mislim da je u Leverkusenu u dobrim rukama”, rekao je Ballack za SportBild.

“Uvjeti su savršeni za mlade vrhunske igrače i njihov razvoj. Bayer igra atraktivan nogomet i treninzi su vrlo dobri.”

“Leverkusen također nudi oprezno okruženje i kao igrač možete pogriješiti bez da ste u središtu kritike. To biste trebali cijeniti. Naravno da igrač poput Kai Haverta mora igrati u Ligi prvaka, pa bi bilo važno za Leverkusen da se kvalificira.”

20-godišnjak je postigao šest golova i pet asistencija u 22 utakmice u Bundesligi do sada ove sezone. Daily Express također napominje da Havertz brzo postaje jedan od najboljih mladih talenata u europskom nogometu.

Prema ugovoru sa Leverkusenom do 2022. godine, u ovom trenutku se ne zna što bi bilo potrebno u smislu gotovine ili zamjene igrača da bi se iskušao Leverkusen za pregovaranje sa ovim talentom.

S obzirom na to koliko je važan za svoj trenutni klub, male su vjerojatnoće da će otići jeftino, ali ako usvoji Ballackov savjet, neće se preseliti nigdje u skorijoj budućnosti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!