NaslovnicaVijestiMichael Emenalo: Bili smo primorani da otpustimo Mourinha

Michael Emenalo: Bili smo primorani da otpustimo Mourinha

Bili smo primorani da ga otpustimo su bile riječi Chelseajevog Emenalo-a. Tehnički direktor Chelseaja, Michael Emenalo, sinoć je priznao da je postojao rat između Mourinha i njegovih igrača, i zbog toga je Roman Abramović morao da djeluje.

Bili smo primorani

“Očito je postojao opipljiv odnos između trenera i igrača i osjećamo da je vrijeme da djelujemo”, rekao je Emenalo, objašnjavajući zašto je Mourinho otpušten.

“Vlasnik je primoran da ga otpusti i to je bila veoma teška odluka za dobrobit kluba.”

“Mi smo jedan bod iznad ispadanja i to nije dovoljno dobro. Svaki navijač mora shvatiti da je ovaj klub u nevolji i nešto je trebalo da se uradi.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Emenalo je također tvrdio da su igrači Chelseaja davali sve za Mourinha uprkos njegovim optužbama da su ga izdali.

“Ovo je ista grupa igrača koja je osvojila ligu i Liga kup prošle sezone, oni su to uradili velikom borbom i krvlju.”

“Oni su igrali po instrukcijama i pridržavali se svega što im je trener tražio. Lahko je napraviti zaključak (o igračima), ali to nije onaj zaključak koji klub prihvata.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!