NaslovnicaVijestiMichy Batshuayji udaljio Niku Kovača od Lige prvaka!

Michy Batshuayji udaljio Niku Kovača od Lige prvaka!

U 26. kolu Bundeslige Niko Kovač i njegov Eintracht izgubili su u Dortmundu rezultatom 3-2, ali da stvar bude gora – poraz je došao u zadnjoj minuti utakmice i tako je Niko Kovač ispustio jako vrijedan bod sa teškog gostovanja u Dortmundu.

Nakon što je pretprošle godine Niko Kovač doveden u Eintracht da spasi, u čemu je i uspio, nagrađen je novim ugovorom koji ga veže za klub iz Frankfurta do kraja sezone 2018/19. Prošlu sezonu završio je na 11. mjestu, što je nekakav realan doseg za tu momčad, ali ove sezone Kovač i njegova momčad rade pravo malo čudo – bore se za svoje mjesto u Ligi prvaka.

[su_live_koeficijenti]

Nakon 26 odigranih kola u Bundesligi Niko Kovač i njegov Eintracht nalaze se na petoj poziciji. Ispred njih su prvoplasirani Bayern koji ima 66 bodova, a slijede ga Schalke sa 46, Dortmund 45, Leverkusen 44, Frankfurt 42 i Leipzig je šesti sa 40 osvojenih bodova.

Zaista napeta borba između drugog i šestog mjesta, ali ne treba isključiti ni Juliana Nagelsmana i njegov Hoffenheim koji su na sedmoj poziciji u Bundesligi sa samo 2 boda manje od Leipziga. Prema podacima uglednog portala transfermarkt – Kovač ima tek 11. najskuplju momčad Bundeslige, Bayern ima najskuplju, druga je Borussia Dortmund, treći je Red Bull Leipzig, četvrti je Leverkusen, peti je Schalke, dok je Nagelsmanova momčad osma po vrijednosti, a sedma na ljestvici.

[su_watch_live_football]

Danas je u zadnjim sekundama izgubio itekako vrijedne bodove. Kovačeva momčad do 91. minute gubila je rezultatom 2-1, a u sudačkoj nadoknadi zabili su za 2-2. U tom trenutku BVB i Frankfurt su imali isto bodova, no ovogodišnje pojačanje Dortmunda – Michy Batshuayji zabio je gol za pobjedu u 94. minuti i tako Kovača i njegovu momčad za jedan mali korak udaljio od Lige prvaka.

Do kraja sezone ostalo je još 8 kola za odigrati, a Kovačev zaostatak od 2 bodova za četvrtoplasiranim Leverkusenom nije velik, ali raspored je dosta težak – na domaćem terenu dočekuju Mainza, Hoffenheima, Herthu i HSV, a idu u goste Werderu, Leverkusenu, Bayernu i Schalkeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!