NaslovnicaVijestiMILAN, INTER I SEVILLA U BORBI ZA VEZNJAKA CHELSEAJA: Koji klub će...

MILAN, INTER I SEVILLA U BORBI ZA VEZNJAKA CHELSEAJA: Koji klub će odabrati zvijezda Plavaca?

Milan, Inter i Sevilla u borbi za veznjaka Chelseaja. Koji klub će odabrati zvijezda Chelseaja? AC Milan i Inter su se navodno pridružili Sevilli u mogućem transferu za Chelsejevog veznjaka Cesc Fabregasa.

Milan

31-godišnjak ima ugovor sa Plavcima do kraja sezone, što nije iznenađujuće da je to izazvalo upitnike o njegovoj budućnosti u zapadnom Londonu.

Kao što je napomenuto u The Sunu, oba kluba iz Milana su voljna dovesti igrača Chelseaja, bez obzira na to hoće li to biti dogovor u siječnju sa malim cijenama, jer bi tako i Chelsea izbjegao da ga izgubi u besplatnom transferu, inače bi otišao na ljeto ukoliko nitko ne bude ponudio novac za njega u siječnju.

Međutim, kao što je istaknuo Calciomercato, Sevilla se također oduševila iskusnim veznjakom, pa se tek treba vidjeti da li će ga vratiti u Španjolsku i da li je to za Cesca više primamljivo nego novi izazov u Italiji.

Iako je, naravno, još uvijek ostalo vremena da Cesc Fabregas potpiše novi ugovor sa Chelseajem, činjenica da je Maurizio Sarri potpisao Jorhinha i Mateo Kovačića, zajedno sa N’Golom Kanteom i Ross Barkleyom, ostaje da se vidi da li se Fabregas uklapa u taj poredak.

Ozljeda ga je zadržala van terena od početka sezone u Premier ligi, ali kako nastavlja oporavak, mjeseci koji slijede mogu dati bolju naznaku o tome da li će imati ulogu u timu Sarrija ove sezone ili ne. Ako ne, onda će Milan, Inter i Sevilla biti spremni da naprave potez.

Milan će zasigurno imati smisla, jer Gennaro Gattuso se i dalje oslanja na njegov preferirani trio Giacoma Bonaventuru, Lucasa Bigliju i Fancka Kessieja, ali Inter i Sevilla imaju snažne argumente sa igrom u Ligi prvaka ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!