NaslovnicaVijestiMiralem Pjanić otkrio što očekuje od utakmice protiv Dinama u Ligi prvaka

Miralem Pjanić otkrio što očekuje od utakmice protiv Dinama u Ligi prvaka

Juventus će u utorak igrati protiv Dinama iz Zagreba na Maksimiru u drugom kolu Lige prvaka. Veznjak ‘Stare dame’, koji je u klub došao iz Rome u minulom prijelaznom roku, Miralem Pjanić rekao je da ne očekuje laganu utakmicu unatoč tome što je Juventus veliki favorit u toj utakmici.

miralempjaniccittadipalermovjuventuszp6giqgpek4l

Bh. reprezentativac očekuje vruću atmosferu na zagrebačkom stadionu.

“Bit će vruća atmosfera kod Dinama. Takva je uvijek tamo. Ovakve utakmice nikada nisu lagane, ali mi želimo odigrati dobru utakmicu i naravno pobijediti. Želimo dominirati i igrati našu igru. Očekivanja su naravno visoka, ali u Ligi prvaka nikada nije jednostavno. Na kraju je ipak najvažnija stvar uzeti tri boda i na kraju naravno proći skupinu”, rekao je Pjanić.

Već neko vrijeme spekulira se koju će poziciju Miralem Pjanić igrati u utorak u utakmici Lige prvaka, a on kaže da će igrati što god trener traži od njega.

“Igrat ću što god trener traži od mene. Mogu igrati ispred obrane, u sredini veznog reda ili na poziiji polušpice. Tek sam stigao u Juventus i siguran sam da će stvari biti samo bolje. Što se tiče kritika na njih se treba naviknuti jer Juventus si ne može priuštiti ni jedno loše poluvrijeme. Allegri je dugo razgovarao s nama nakon poraza od Intera i objasnio nam što smo radili krivo. Odmah nakon toga smo pobijedili dvije zaredom.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!