NaslovnicaVijestiMitrović skoro ubio svog suigrača nakon nevjerojatne proslave gola

Mitrović skoro ubio svog suigrača nakon nevjerojatne proslave gola

Mitrović skoro ubio svog suigrača nakon nevjerojatne proslave gola. To je bio apsolutna bomba od utakmice na ST. James Parku kada je Newcastle United zabilježio pobjedu u posljednjim trenucima protiv Norwich Cityja (4-3).

mitrovic-skoro

Kanarinci su mislili da su uzeli sva tri boda nakon što je Jacob Murphy doveo goste u vodstvo od 3-1.

No, ekipa Rafe Beniteza je pokrenula iznenadni povratak, postigavši dva gola u petoj i šestoj minuti zaustavnog vremena, gdje su oreknuli utakmicu naopačke.

Gaye je postigao pobjednički gol – gdje je dovršio svoj hat-trick – ali je vjerojatno želio da ga je postigao netko drugi nakon ludog načina na koji je njegov suigrač Aleksandar Mitrović proslavio taj pogodak.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Mitrović je uhvaćen u trenutku kada je zgrabio strijelca oko vrata prije nego što ga je bacio na zemlju.

Bilo je to čudno slavlje, ali izgleda da su ga navijači Newcastlea još više zavoljeli.

“Osjećati navijače ovdje, kada zabijete golova i pobijedite utakmicu je bilo nevjerojatno. Mislim da smo zaslužili pobjediti”, rekao je Benitez nakon utakmice.

[su_euro_soccer_bonus]

“U prvoj polovici smo zaslužili biti lagano ispred dobrog tima. Drugo poluvrijeme je bilo nevjerovatno sa rezultatom od 3-1.”

“Nismo počeli dobro u drugom poluvremenu nakon jedne ili dvije pogreške, ali momčad je reagirala odlično i nastavila da napada.”

“Igrali su sa pet u obrani, a mi smo malo zakočili. Zatim smo napadali svom snagom.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!