NaslovnicaVijestiMLADA ZVIJEZDA IZ LIVERPOOLA OTKRILA: "Neću potpisati novi ugovor, vraćam se u...

MLADA ZVIJEZDA IZ LIVERPOOLA OTKRILA: “Neću potpisati novi ugovor, vraćam se u Barcu!”

Mlada zvijezda iz Liverpoola otkrila! Mladić iz Liverpoola Bobby Adekanye potvrdio je da neće potpisati novi ugovor sa klubom nakon što se nije uspio probiti u postavu Jurgen Kloppa.

MLADA ZVIJEZDA

20-godišnji napadač se pridružio Redsima iz Barcelone prije nekoliko godina, ali nije napredovao kako se nadao da će napredovati, a povratak na Nou Camp je sada očigledna opcija.

“(Biti izostavljen iz predsezonske turneje u SAD) bilo je razočaravajuće i doprinijelo je činjenici da ne želim obnoviti ugovor”, rekao je za nizozemski Voetbal Zone.

“Ako obećaju takve stvari i to se ne dogodi, ne znamo što će se dogoditi ako potpišem na tri godine.”

” (Lazio) To je je jedan od klubova koji su zainteresirani, ali još nije 100% odlučeno.”

“Također sam se čuo sa Barcelonom, u Nizozemskoj nam je prišao Willem II. Sada ne mogu imenovati cijeli popis klubova, jer sutra ćemo biti zauzeti.”

Navijači Liverpoola će možda biti razočarani što mladi talenat koji obećava neće uspjeti doći do Anfielda, iako je Klopp inače otvoren za promociju mladih.

Igrači kao što su Trenet Alexander-Arnold, Joe Gomez i drugi dobili su uloge prvog tima od strane njemačkog taktičara, ali čini se da Adekanye možda nije sasvim u istoj ligi.

Ovo možda nije jedini igrač kojeg će Liverpool izgubiti od Barcelone ovog ljeta, a Mirror izvještava da bi Alberto Moreno možda bio raspoložen za prelazak u Barcelonu, jer su zainteresirani za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!