NaslovnicaVijestiModrić progovorio o Realovoj krizi: Problem je u ovome

Modrić progovorio o Realovoj krizi: Problem je u ovome

Najbolji nogometaš svijeta i veznjak Real Madrida Luka Modrić progovorio je o Realovoj krizi i razlozima posrtanja trostrukog uzastopnog europskog prvaka.

Nogometaš Real Madrida, Luka Modrić, kaže poslije poraza od Real Sociedada 2:0 da njegovom timu nedostaje mnogo toga u ovom trenutku.

“Ne dajemo golove, nedostaje nam jedinstvo na terenu, primamo golove čak i kod kuće, a ne dajemo ih dovoljno. Moramo da sjednemo i da razgovaramo, da ustanovimo u čemu je problem. Nije normalno jer nije se desilo samo jednom, već mnogo puta. Moramo da pronađemo riješenje jer mnogi igrači nisu na svom nivou“, rekao je Modrić i dodao:

“Moram da se poboljšam i da više preuzmem odgovornost. Ovo je težak trenutak za klub, ali ovakve stvari trebalo bi još više da nas ujedine“.

Trener Santiago Solari zamenio je Lopeteguija u oktobru, a već se nalazi pod pritiskom.

“Trener radi sjajan posao, ali ne može on da daje golove, mi smo ti koji moramo bolje. Ne smijemo više da brljam Vjerujemo u Solarija, nećemo sada da tražimo izgovore i da njega krivimo, svi moramo da budemo samokritični“, zaključio je Modrić.

Real je trenutno peti na tabeli La Lige sa 30 bodova, deset manje od vodeće Barcelone, a u sljedećem kolu igra sa Betisom u gostima.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!