Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
   
                                      Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
      
                                                                    Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
        
                                      Bet365 Otvori racun  
      
NaslovnicaVijestiModrić se naljutio na pitanje španjolskog novinara i otišao: Evo i zbog...

Modrić se naljutio na pitanje španjolskog novinara i otišao: Evo i zbog čega

Neriješeni rezultat između Hrvatske i Albanije u drugom kolu skupine B na Euru povećao je šanse za prolazak u nokaut-fazu za sve preostale 22 reprezentacije na Europskom prvenstvu, ali je imao najgori učinak za dvije momčadi koje su odigrale neriješeno, zaključili su analitičari i statističari. Nakon poraza od Španjolske i osvojenog jednog boda protiv Albanije, Hrvatska se našla u vrlo teškoj situaciji pred zadnje kolo. U ponedjeljak mora pobijediti Italiju, ali čak i s tom pobjedom prolazak u nokaut-fazu nije siguran.

Modrić je nakon novog neuspjeha na Euru odgovarao na pitanja u miks-zoni stadiona u Hamburgu. Miks-zona je prostor unutar stadiona gdje igrači stoje i odgovaraju na nekoliko pitanja novinara. Modrić je odgovorio hrvatskim novinarima, ali se naljutio nakon pitanja jednog novinara na španjolskom jeziku te demonstrativno napustio miks-zonu. Na pitanje na španjolskom odgovorio je na hrvatskom “A daj, ajmo ća” i zahvalio se novinarima na pitanjima te otišao.

Profil navijača Reala na X-u (nekadašnji Twitter), s 1.4 milijuna pratitelja, otkriva razlog Modrićeve ljutnje i odlaska: “Novinar je pitao Modrića hoće li u odlučujućoj utakmici Hrvatske igrati mlađi ili stariji igrači.” Madrid Xtra vode navijači Reala iz Madrida, kojima je španjolski materinji jezik.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!