NaslovnicaVijestiMogla bi se ponoviti utakmica između Tottenhama i Liverpoola, a objašnjeno je...

Mogla bi se ponoviti utakmica između Tottenhama i Liverpoola, a objašnjeno je i zašto

Stephen Taylor Heath, jedan od najpoznatijih britanskih odvjetnika za sportsko pravo, progovorio je o pravilima Premiershipa, što bi moglo dovesti do reprize utakmice između Tottenhama i Liverpoola.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Utakmicu je pratila serija sudačkih pogrešaka, Liverpool je dobio dva crvena kartona i na kraju izgubio utakmicu 2:1. Najkontroverznija je ipak bila odluka o poništenju pogotka Luisa Diaza u 34. minuti pri rezultatu 0:0. Suci su posebno dospjeli u središte pozornosti kada su nakon službenog zahtjeva Redsa, audio snimku razgovora iz VAR sobe objavili javno.

“Pravilo L18 kaže da odbor Premiershipa ima ovlasti narediti ponavljanje ako to predloži komisija prema pravilu W51”, objasnio je Heath, a zatim dodao:

“Osim toga, Pravilo W1 navodi da odbor Premiershipa ima mogućnost istražiti sva kršenja pravila, uključujući i ona koja počine suci, dok pravilo N4 dopušta svakom pojedinom sucu da pristane na reviziju njegovih odluka u skladu s pravilima igre, ali i sukladno važećim protokolima Fudbalske asocijacije.”

Prema njegovim riječima, te opcije ostavljaju Liverpoolu mogućnost da lobira kod Premiershipa i uvjeri upravni odbor da primijeni ova pravila, formira komisiju, na što ima pravo, te tako iskoristi svoju moć da naredi ponavljanje utakmice.

“Da bi imao slučaj izvan opsega i nadležnosti Premiershipa, Liverpool bi morao započeti s dokazivanjem da je došlo do kršenja nepisanog ugovora o povjerenju između dviju strana kada je u pitanju poštivanje pravila ili dokazivanje da su suci izvršili svoje dužnosti na način koji je bio nemaran što je dovelo do njihovog poraza”, dodaje Heath.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!