NaslovnicaVijestiMOGUĆI SASTAVI: Dinamo Zagreb - Benfica

MOGUĆI SASTAVI: Dinamo Zagreb – Benfica

Dinamo Zagreb će večeras ugostiti Benficu u prvoj utakmici osmine finala Europske lige na rasprodatom Maksimiru. Utakmica se igra u 18:55 i to će biti povijesna utakmica za ekipu iz Zagreba.

MOGUĆI SASTAVI

Velika se polemika vodi oko toga tko će igrati, a tko će izostati u večerašnjem povijesnom susretu kojeg igraju Dinamo i Benfica.

Benfica u ovaj susret dolazi u odličnom raspoloženju, nakon što su u prošlom kolu prešli na prvu poziciju u domaćoj ligi, nakon što su pobijedili Porta sa 2-1 i preuzeli njihovo mjesto na vrhu lige.

Benfica u posljednjih pet susreta ima četiri pobjede i jedan remi, a jedini remi je došao protiv Galatasaraya kod kuće, gdje nije postignut niti jedan gol.

Što se tiče Dinamo Zagreba, oni su za vikend igrali protiv Lokomotive Zagreb u gradskom derbiju, gdje su odigrali 1-1 iako su bili mnogo bolja ekipa.

Jedini poraz Dinama u posljednjih pet utakmica bio je protiv Plzena u gostima, ali su to nadoknadili na Maksimiru, gdje su im postigli čak tri gola, dok nisu primili niti jedan.

MOGUĆI SASTAVI

Dinamo: Livaković – Stojanović, Theophile-Catherine, Dilaver, Leovac – Ademi, Šunjić – Oršić, Olmo, Hajrović – Petković

Benfica: Vlachodimos – Corchia, Ferro, Dias, Grimaldo – G.Fernandes, Florentino, Pizzi, Rafa Silva – J.Felix, Seferović

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!