NaslovnicaVijestiMohamed Salah iznenadio sve novom frizurom, prepoznajete li ga?

Mohamed Salah iznenadio sve novom frizurom, prepoznajete li ga?

Osim po postizanju golova Mohamed Salah poznat je i po svojoj kovrčavoj kosi koja je godinama bila prepoznatljiv dio imidža igrača Liverpoola. Međutim, nakon odlaska Jurgena Kloppa s trenerske pozicije Liverpoola i dolaska Arnea Slota, Salah je odlučio promijeniti svoj izgled.

Kosu je odlučio ošišati “na nulu”, što je frizura koju ima i njegov novi menadžer, a njegov novi izgled iznenadio je pratitelje na Instagramu. Salah je podijelio svoju novu frizuru na društvenim mrežama te je spreman surađivati s dosadašnjim trenerom Feyenoorda koji će voditi Redse sljedeće sezone.

Ovaj 31-godišnjak je na Anfieldu od ljeta 2017. kada je stigao iz Rome, a igrao je još za Chelsea, Fiorentinu, Basel i egipatski El Mokawloon.
Prošle je sezone za Redse odigrao 44 utakmice u svim natjecanjima i zabio 25 golova uz 14 asistencija.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!