NaslovnicaVijestiMohamed Salah odgovorio na interes Real Madrida

Mohamed Salah odgovorio na interes Real Madrida

Zvijezda Liverpoola i jedan od najboljih igrača u Premier ligi ove sezone, Mohamed Salah, odgovorio je na špekulacije o mogućem prelasku u redove Real Madrida.

Salah odgovorio na interes Real Madrida

‘Egipatski kralj’, kako ga mnogi nazivaju, u Premier ligu se vratio prošlog ljeta iz Rome u transferu vrijednom 42 miliona eura, nakon što je prethodno u karijeri u istoj nastupao u dresu Chelseaja.

On igra sezonu iz snova, postigao je nevjerovatan 21 gol u samo 25 ligaških utakmica, te ukupno 28 golova u svim takmičenjima, iako ne igra na poziciji napadača. S obzirom na sve to, pojavile su se špekulacije kako ga njegov idol i trener Real Madrida Zinedine Zidane planira dovesti na Santiago Bernabeuu.

On je povodom toga u intervjuu za španjolsku Marcu rekao: “U ovom trenutku sam ovdje. Želim se fokusirati na Liverpool i završiti sezonu na najbolji način. Što mislite zašto mediji pišu takve stvari? Nemam puno toga za reći o tome. Sve što mogu reći je to da sam sretan u Liverpoolu.”

25-godišnjak je također priznao kako prati dešavanja u La Ligi: “Da, pratim La Ligu, gledam neke utakmice. Ne uvijek, jer ponekad se igraju u isto vrijeme kad i Liverpool igra. To je dobra liga, ima vrhunske timove, i način na koji ti timovi igraju je vrlo atraktivan.”

[su_bonus]

Salah je također odgovorio i na pitanje da li mu je cilj da ove sezone postigne više golova u Premier ligi od napadača Tottenham Hotspura i, za sada, najvećeg konkurenta za najboljeg strijelca lige Harryja Kanea: “On je izvrstan igrač, u posljednje dvije godine već je bio najbolji strijelac. On igra na poziciji devetke i ima veće šanse da postigne gol nego ja. U glavi mi je cilj da budem najbolji strijelac, ali vidjet ćemo što će se dogoditi.”

“Za sada mi je cilj da igram dobro u Premier ligi i da pomognem reprezentaciji da prođe grupnu fazu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. To su mi trenutni ciljevi, a poslije ćemo vidjeti”, dodao je egipatski reprezentativac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!