NaslovnicaVijestiMohamed Salah propušta prva tri mjeseca sljedeće sezone!

Mohamed Salah propušta prva tri mjeseca sljedeće sezone!

Debata između kluba i zemlje traje već godinama, ali čini se da navijači sada mnogo više cijene nogomet.

Mohamed Salah propušta

To je posebno istina ako podržavate momčad poput Škotske, ali čini se da nije važno osim ako ne postoji neki veliki turnir.

Afrički kup nacija oduvijek je bio u siječnju, tako da su klubovi Premier lige na njega potpuno navikli, ali Olimpijada je neobična jer se tradicionalno u Europi ne smatra važnom.

Daily Mail je izvijestio o situaciji Liverpoola sa Mohamed Salahom sljedeće sezone i to bi mogao biti veliki problem za njih.

Navode da bi mogao propustiti najviše tri mjeseca sljedeće sezone zbog AFCON-a, pa i Olimpijade idućeg ljeta, ali to će ovisiti o nogometnom kalendaru.

Još uvijek ne znamo kada će sezona započeti ponovo, pa je moguće da će se lige igrati čak i preko idućeg ljeta, a to bi moglo ostaviti Liverpool bez zvijezde za veliki dio sezone.

Izvještaj također kaže da Liverpool ne može blokirati poziv na oba turnira, pa će možda biti prisiljeni potpisati drugog igrača koji ima pravu kvalitetu za prvi tim da zamijeni Salaha ako se to dogodi.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!