NaslovnicaVijestiMohamed Salah rekao Real Madridu da će ih odbiti zbog Chelseaja

Mohamed Salah rekao Real Madridu da će ih odbiti zbog Chelseaja

Liverpoolova zvijezda Mohamed Salah je navodno rekao Real Madridu da se neće preseliti na Bernabeu, jer se osjeća vrijednim na Anfieldu – u snažnom kontrastu s njegovim vremenom u Chelseaju.

Mohamed Salah rekao

Liverpool je na ljeto doveo Salaha natrag u Premier ligu, unatoč igraču koji se prethodno mučio u Chelseaju.

Odluka o potpisivanju egipatskog internacionalca iz Rome, pokazala se kao fenomenalnom sa Salahom, koji je već zabilježio 31 gol u 37 nastupa.

Već je poboljšao uspjeh za jednu sezonu koji su postavili Luis Suarez i Fernando Torres.

I posljedično, Real Madrid se pojavio kao potencijalni kupac.

[su_watch_live_football]

No, španjolski Don Balon tvrdi da Salah nema interesa za odlazak iz Liverpoola zbog Bernabeua ovog ljeta.

Navodno se osjeća sretan na Anfieldu i voli igrati pod vodstvom Jurgen Kloppa.

Izvješće također kaže da je Salah osjećao da ga Liverpool cijeni daleko više nego što je Chelsea tijekom njegovog vremena u zapadnom Londonu.

Zbog toga smatra da je preseljenje u Real jedan veliki rizik gdje bi morao ponovo tražiti svoju formu i da li bi imao mjesta u jednoj tako velikoj i jakoj momčadi.

A Chelseajeva odluka da se loše postupaju prema Salahu bi mogla sada da pomogne Liverpoolu.

Također je postao još mnogo važniji igrač otkako je Coutinho prešao u Barcelonu u siječnju.

U međuvremenu je Jordan Henderson imao riječi hvale na račun Salaha.

“Mo je nevjerojatan”, rekao je Henderson.

[su_premierleague]

“Mislim da mu je igranje u Premier ligi i prije u Chelseaju pomoglo, jer je znao što očekivati od fizičkog zahtjeva u engleskom nogometu.”

“Od trenutka kada je došao kod nas pomislili ste, “Ovaj momak zna igrati” – ali od tada se ponovo vratio u form i sada igra nevjerojatno.”

“Samopouzdanje je odigralo veliku ulogu u tome i sada ga je pun.”

“Postigao je mnogo golova, na toliko različitih načina i bio je veliki utjecaj za nas. Ako nastavi nastupati na trenutačnoj razini, on će definitivno biti igrač Premier lige ove sezone.”

“Vrhunski igrači brzo razvijaju razumijevanje na terenu u smislu njihovog kretanja i onoga što mi se jako svidjelo kod njih trojice – Firmino, Salah, Mane – je to što ih zapravo ne zanima tko postiže golove.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!