NaslovnicaVijestiMohamed Salah spreman da napusti Liverpool

Mohamed Salah spreman da napusti Liverpool

As Liverpoola Mohamed Salah mogao bi prijeći u jednog od Liverpoolovih rivala nakon što je izjavio da želi ostati u Premier ligi usred odugovlačenja pregovoranja o ugovoru s klubom s Anfielda.

29-godišnjak je prije finala Lige prvaka prošlog tjedna rekao da će ostati u Liverpoolu u sezoni 22/23, ali njegova budućnost nakon toga je upitna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Athletic je izvijestio da Salah želi ostati u Premier ligi kada mu istekne trenutni ugovor s Liverpoolom, što je dovelo Liverpoolove rivale u stanje visoke pripravnosti.

Prošlo je više od 12 mjeseci otkako su počeli razgovori između klupskih dužnosnika i Salahovih predstavnika o novom dogovoru, ali do danas nije postignut dogovor između dvije strane, a vrijeme brzo ističe. U šest mjeseci nije bilo razgovora licem u lice između Salaha i Liverpoola.

Izvještava da je veliki jaz između onoga što je Liverpool spreman ponuditi i onoga što Salah želi. Točne brojke su nejasne.

Vjeruje se da kapetan Egipta želi postati šesti najplaćeniji igrač na svijetu odnah iza trojke zvijezda PSG-a: Kyliana Mbappea, Neymara i Lionela Messija, Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda i novog napadača Manchester Cityja Erlinga Haalanda, a ranije je rekao da ne traži ‘lude’ uvjete.

Spreman je potpisati dvogodišnje produljenje s Redsima ako uvjeti budu u skladu s njegovim očekivanjima.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!