NaslovnicaVijesti(VIDEO) Mohamed Salah umro od smijeha na pitanje o Zlatnoj lopti!

(VIDEO) Mohamed Salah umro od smijeha na pitanje o Zlatnoj lopti!

Liverpool je u 14. kolu Premier lige ostvario pobjedu od 4-1 protiv Evertona u gostima. Ekipa Jurgena Kloppa je povela već u devetoj minuti sa golom Jordana Hendersona, da bi zatim povisili rezultat na 2-0 u 19. minuti preko Mohameda Salaha

Everton je smanjio rezultat u 38. minuti, ali nakon toga u 64. Salah ponovo vraća prednost od dva gola razlike. Pobjedu je utvrdio Diogo Jota koji je postigao gol u 79. minuti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Novinar je nakon utakmice Salaha pitao da prokomentira sedmo mjesto u poretku Zlatne lopte, ali kada je novinar to izgovorio, Salah je umro od smijeha i samo rekao: “Nemam komentara”

Zatim ga je novainar upitao: “Dobro, kako vam ide trenutno, sljedeće godine budete možda bolje rangirani”.

“Nadam se da hoću. Nikada ne znate. Hvala.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!