NaslovnicaVijestiMonaco dovodi zvijezdu Real Madrida! Kovač ga dobro poznaje!

Monaco dovodi zvijezdu Real Madrida! Kovač ga dobro poznaje!

Niko Kovač zainteresiran za zvijezdu Real Madrida Luku Jovića. Srpski internacionalac Luka Jović u prve dvije sezone u Real Madridu nije ispunio očekivanja.

Na Santiago Bernabeu je stigao iz Frankfurta za 60 milijuna eura, a uoči treće sezone, dobio je priliku da se bori za mjesto u momčadi novog trenera Carla Ancelottija.

Luka je već u prvom tjednu pripremnih utakmica ozlijedio mišić i zakomplicirao svoju situaciju, jer u ovom trenutku ne može pokazati talijanu što zna i umije.

Real se sada navodno želi riješiti Jovića, a tamošnji mediji pišu kako je za njega zainteresiran Niko Kovač koji ga želi dovesti u Monaco.

Niko i Luka su surađivali u Frankfurtu, gdje su obojica pokrenuli svoje karijere. Bilo bi zanimljivo vidjeti ih zajedno u Monacu i pohodu na titulu Ligue 1.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!