NaslovnicaVijestiMoreno otkrio što Salah radi kako se ne bi povrijedio na treninzima

Moreno otkrio što Salah radi kako se ne bi povrijedio na treninzima

Liverpool je sinoć, unatoč porazu na gostovanju kod Rome rzeultatom 4-2, prošao u finale Lige prvaka ukupnim rezultatom 7-6.

Salah pokazuje 20 posto na treninzima

Jedan od najzaslužnijih za ovaj veliki uspjeh ‘Redsa’ je Mohamed Salah, koji je na Anfield stigao prošlog ljeta za 42 miliona eura, te postigao nevjerovatna 43 gola u svim takmičenjima ove sezone.

[su_bbworld]

Mnogi smatraju kako postoji velika mogućnost da upravo on osvoji Zlatnu loptu ukoliko njegov tim pobijedi Real Madrid u finalu, te postane novi prvak starog kontinenta.

Njegov suigrač Alberto Moreno je otkrio zanimljiv način na koji se egipatski reprezentativac čuva od povreda na treningu, kako bi u potpunosti bio spreman na svakoj utakmici do kraja sezone, a posebno na utakmicama poput ovih u Ligi prvaka.

[su_no1forfootball]

Lijevi bek Liverpoola je u intervjuu za španjolski El Partidazo rekao: “Salah je nevjerovatan momak, igra izvanrednu sezonu. Mislim da na treninzima daje samo 20 posto svojih mogućnosti, jer se plaši moguće povrede. Sada je Ramazan, jest ću i piti za njega, to je nešto što mogu učiniti.”

25-godišnjak je također dodao kako se nada da će zaigrati u finalu Lige prvaka krajem ovog mjeseca, ali i povrdio da su za to male šanse: “Još uvijek ne vjerujem da ću igrati u finalu Lige prvaka. Imamo sjajnu ekipu i borit ćemo se da osvojimo takmičenje. Morat ćete reći treneru Jurgenu Kloppu da mi da priliku u finalu. Svaki igrač želi igrati, izgubio sam mjesto u početnih 11 zbog povrede. Međutim, sada nije vrijeme da pričamo o tome, vrijeme je da uživamo.”

Na pitanje novinara protiv kojeg igrača Real Madrida ne bi želio igrati, Moreno je rekao: “Ukoliko bih mogao ‘izbrisati’ bilo kojeg igrača iz Real Madrida, odluka je jednostavna. To bi bio Cristiano Ronaldo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!