NaslovnicaVijesti"Chelsea ne može imati trenera boljeg od mene"

“Chelsea ne može imati trenera boljeg od mene”

Chelsea je danas poražen od Evertona rezultatom 3-1, što je bio njihov treći poraz u prvih pet kola Premier lige.

Chelsea ne može

“Ja sam pravi čovjek za ovaj posao.”

“Ja sam Chelseaju donio toliko dobroga da sam jednostavno jedini pravi čovjek za ovaj posao. Chelsea ne može imati trenera boljeg od mene”, rekao je Mourinho pa dodao:

“Ne osjećam pritisak. Znam da su ovo najgori rezultati u mojoj karijeri i da ne odgovaraju mojim kvalitetima i mom statusu.”

Ovo je 10 najboljih vinesa, tweetsa i memsa o porazu Chelseaja

‘Moji igrači su mnogo tužni. Mediji i navijači znaju kritikovati, ali imaju pravo. Posebno za one koji brzo zaboravljaju i ne znaju da smo prije tri mjeseca osvojili titulu. To je nogomet”, zaršio je Jose!

Nakon što su ga novinari upitalo o transferu Stonesa u Chelsea Jose Mourinho je samo odšetao.

Chelsea je u pet utakmica osvojio tri boda. Koji je Vaš komentar na izjavu Jose Mourinha da Chelsea ne može imati trenera boljeg od njega?!

Chelsea ne može

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!