NaslovnicaVijestiMourinho: Clattenburg nas je oštetio, nije nam svirao dva penala

Mourinho: Clattenburg nas je oštetio, nije nam svirao dva penala

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da su neki njegovi nogometaši bili odsutni mentalno u prvom poluvremenu utakmice s gradskim rivalom Cityjem, ali je okrivio suca Marka Clattenburga da je njegovu momčad oštetio za dva penala.

Jose Mourinho ima

“Odigrali smo dva potpuno različita poluvremena. U prvom smo bili ispod razine. Da biste igrali ovakve utakmice, morate biti mentalno spremni, u smislu brzog razmišljanja i donošenja odluka. Neki igrači nisu bili na toj razini. Griješili smo i platili smo za svoje pogreške “, rekao je Mourinho nakon utakmice.

“Drugo poluvrijeme je bilo potpuno drugačije. Mi smo bili tim koji je pokušavao promijeniti rezultat. Imali smo iskrenost i dostojanstvo da jurimo rezultat. Zaslužili smo gol u drugom poluvremenu”, kazao je Mourinho.

Portugalac je, međutim, ocijenio da je njegov tim oštećen za dva nedosuđena penala.

“Mislim da je Mark napravio dvije pogreške. Bravo je trebao dobiti crveni karton, a mi penal poslije starta Claudia Brava na Wayneu Rooneyu. Da je neki moj igrač to uradio, Felaini ili Rooney, dobili bi crveni karton. Ali, teško je svirati prekršaj u kaznenom prostoru “, rekao je Mourinho.

“Drugi penal je trebalo da nam dosudi zbog igranja rukom Otamendija. Neki znalci, ili vi novinari, reći će da je bila pozadina ruke i da se to ne računa, ali on je trčao presjeći centaršut, prošao je ispod. Dakle, znao je gdje je lopta i postavio je lakat. To je isto penal. Ali, utakmica je bila dobra”, rekao je Mourinho.

Mediji i stručnjaci složni su u ocjeni da je derbi Mančestera bila odlična utakmica i da su oba tima igrala sjajno.

“Ne mogu biti radostan prvim poluvremenom, jer je ono važno kao i drugo. Ponavljam, neki pojedinci, a to nisu dvojica, nego trojica, četvorica, čak i petorica. Jasno je da su oni najviše razočarani. Igrači se preispituju, znaju kada nisu tu. Kada niste tu sa 11 igrača … dali smo im prednost od 45 minuta “, rekao je Mourinho.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!