NaslovnicaVijestiThe Special One nastavio po svom i RAZOČARAO navijače: Mourinho dao do...

The Special One nastavio po svom i RAZOČARAO navijače: Mourinho dao do znanja Fredu kada će ponovo zaigrati u ekipi Uniteda!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho objasnio je nezadovoljnom Brazilcu Fredu, zašto trenutno ne računa na njega i šta se mora promjeniti ukoliko želi dobiti više prostora za igru u ekipi.

Brazilski veznjak Fred se nedavno javno požalio na činjenicu da je zbog epizodne uloge u timu Manchester United ostao bez mjesta u brazilskoj reprezentaciji te je treneru Jose Mourinho javno poručio da status rezerviste ne namjerava prihvatiti.

CARRAGHER PRIZNAO: U Liverpoolu smo imali samo jedno pravilo kad god smo igrali protiv Didiera Drogbe!

Mourinho se njučer dotaknuo Freda i njegovog neigranja, inače igrača za kojeg je tijekom ljeta platio 55 milijuna eura odštete, te objasnio da je u defanzivnom smislu kompozicija ekipe previše “krhka” da bi se u njoj pronašlo mjesto za igrača kakav je Fred.

„Korak po korak. Svugdje imate igrače koji trebaju neko vrijeme prije nego što počnu igrati češće. Neki su igrali manje od Freda. Kada naš tim u defanzivnom smislu bude snažniji, i kada u sredini budem imali manju potrebu po igračima koji će praviti ravnotežu te igrača koji su kreativniji i agresivniji, Fred će dobiti svoju priliku”, rekao je Mourinho.

Još jednom su se nagađanja da Fred ne igra zbog toga što je slabiji u defanzivi ispostavila tačnim a navijači Uniteda nikako ne mogu shvatiti zbog čega toliko Mourinho forsira defanzivu kada i u napadačkom dijelu tima stvari ne funkcionišu kako bi morale.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!