NaslovnicaVijestiMOURINHO DAO ZELENO SVJETLO: United danas najavljuje uzbudljive vijesti!

MOURINHO DAO ZELENO SVJETLO: United danas najavljuje uzbudljive vijesti!

Mourinho dao zeleno svjetlo. United danas najavljuje uzbudljive vijesti! Manchester United navodno planira objaviti novo produljenje ugovora jednog od svojih igrača koji i nisu baš impresionirali posljednjih sezona.

Mourinho dao zeleno

Naime, radi se o lijevom beku Luke Shawu koji se popravio u odnosu na posljednje sezone, međutim, nije on još uvijek ispunio sva očekivanja.

Navodno United planira objaviti njegovo produljenje ugovora danas u poslijepodnevnim satima, no sačekat ćemo i vidjeti da li je to slučaj.

[su_bet365_koeficijenti]

Jose Mourinho je navodno dao zeleno svjetlo ugovoru vrijednom 50 milijuna funti, nakon što se Luke Shaw ove sezone poboljšao, piše nam The Sun.

Nastupi engleskog internacionalca su bili velika pozitiva u Unitedu ove sezone, sa timom koji je generalno razočarao sa formom u većem dijelu ove sezone.

Shawowi sveobuhvatni nastupi pokazuju da je možda tek počeo da pokazuje svoj potencijal o kojem su svi pričali kada je došao na Old Trafford iz Southamptona, nakon što se mučio nekoliko sezona, uglavnom su ga ozljede sputavale.

[su_bet365_100bonus]

Mourinho je javno kritizirao braniča u prošlosti, ali čini se da mu je dragocjena ljubav prema menadžeru sada donijela neke plodove.

Unatoč tome što 23-godišnjak nije impresionirao i nije regularno igrao u prvom timu, on je ostao omiljeni među navijačima Uniteda.

Navijači će stoga biti uzbuđeni što će ga Mourinho nagraditi sa novim ugovorom, ako je vjerovati izvješćima sa The Suna o tom navodnom priopćenju danas.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!