NaslovnicaVijestiMOURINHO DOBIO ŠANSU DA DOVEDE ZVIJEZDU PSG-A: Ovo bi bilo ogromno pojačanje...

MOURINHO DOBIO ŠANSU DA DOVEDE ZVIJEZDU PSG-A: Ovo bi bilo ogromno pojačanje za Manchester United

Mourinho dobio šansu da dovede zvijezdu PSG-a. Ovo bi bilo ogromno pojačanje za Crvene vragove. Navodno je Manchester Unitedu ponuđena prilika za potpisivanje PSG-ovog veznog igrača Marco Verrattija ove godine.

MOURINHO DOBIO

Unitedov menadžer Jose Mourinho je ovog ljeta u potrazi za nadogradnjom svog veznog reda, nakon što je dogovorio potpisivanje brazilskog internacionalca Freda iz Shakhtara Donetska.

Verratti je bio jedno od imena na Mourinhovoj transfer listi, a talijanska tvrtka Calciomercato izjavila je da je agent 25-godišnjaka Mino Raiola je rekao Unitedu da bi on mogao biti dostupan.

Talijanski internacionalac navodno želi napustiti PSG ovog ljeta nakon sastanka sa novim menadžerom Thomasom Tuchelom, koji je navodno rekao veznjaku da mora smršati.

[su_cashout]

Verratti je bio jako povezan sa odlaskom sa Parka Prinčeva prošlog ljeta, ali je završio boraveći u francuskom glavnom gradu i pomogao je PSG-u na domaćoj razini, gdje su osvojili trofej, ali u Ligi prvaka to nije uspio.

Sada PSG mora prodati neke igrače kako bi nadomjestili onu cijenu od Mbappea kojeg moraju platiti ovog ljeta i možda je Verratti upravo jedan od njih.

Verratti je u PSG došao iz Pescare 2012. godine, gdje je potpisao petogodišnji ugovor. Svoj debi je napravio protiv Lille u gostima. 12 dana kasnije, asistira Javier Pastoreu u prvom golu u svojoj prvoj utakmici na Parku prinčeva koju su igrali protiv Toulousea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!