NaslovnicaVijestiMOURINHO DONIO ODLUKU: Jose Mourinho poručio Edu Woodwardu koju još dvojicu igrača...

MOURINHO DONIO ODLUKU: Jose Mourinho poručio Edu Woodwardu koju još dvojicu igrača da dovede u ovom ljetnom prelaznom roku!

Kako navode engleske novine The Times, trener Manchester Uniteda Jose Mourinho poručio je izvršnom dopredsjedniku kluba Edu Woodwardu koje dvije pozicije da pojača do kraja ovog ljetnog prelaznog roka.

Mourinho želi dva nova pojačanja

‘Crveni vragovi’ su završili na drugom mjestu u Premier ligi prošle sezone, te nisu osvojili niti jedan trofej. Mourinho ne planira ponoviti isto i sljedeće sezone, te su u klub već stigla dva nova pojačanja, a u pitanju su veznjak Shakhtar Donetska Fred, te defanzivac Porta Diogo Dalot.

[su_games]

Međutim, portugalski stručnjak ne planira stati na tome, te je već poručio Woodwardu kako mu je potreban još novi centralni defanzivac, te lijevi bek. Kada je u pitanju centralni defanzivac, Manchester United se već dugo vremena povezuje sa dovođenjem zvijezde Tottenham Hotspura Tobyja Alderweirelda, koji je trenutno sa reprezentacijom Belgije na Svjetskom prvenstvu. On ima ugovor sa Spursima do kraja sljedeće sezone, a engleski mediji su nedavno pisali kako ga odbija produžiti. S druge strane, na poziciji lijevog beka Mourinho je protekle sezone koristio Ashleya Younga i Lukea Shawa, ali navodno na njih ne računa za sljedeću sezonu. S dolaskom na Old Trafford se povezuje lijevi bek Juventusa Alex Sandro, koji također ne bi imao ništa protiv odlaska iz ‘Stare dame’.

[su_bet365_100bonus]

The Times također navodi da, iako su mu ove dvije pozicije primarne, Mourinho ne bi imao ništa ni protiv dolaska zvijezde Real Madrida Garetha Balea, ali je svjestan kako klub možda neće imati dovoljno novca za njega. Bale je postigao dva gola u finalu Lige prvaka, nakon što je u igru ušao sa klupe, te je nakon utakmice priznao kako nije zadovoljan minutažom protekle sezone, te da će razgovarati sa svojim agentom o budućnosti.

Njegov agent je nedavno izjavio: “Mislim da moramo razgovarati sa Real Madridom i vidjeti što će se dogoditi. Želi imati bolju sezonu od prošle, želi igrati više i to je najvažnije za njega. Mislim da je on jedan od tri ili četiri najbolja igrača na svijetu. Netko poput njega mora igrati.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!