NaslovnicaVijestiMOURINHO GA SPREMAN PUSTITI: Talijanski velikan sprema ponudu za veznjaka Manchester Uniteda!

MOURINHO GA SPREMAN PUSTITI: Talijanski velikan sprema ponudu za veznjaka Manchester Uniteda!

Prema pisanju talijanskih medija, čelnici Manchester Uniteda ozbiljno razmišljaju o prodaji jedne od najvećih zvijezda tima Juana Mate, za kojeg je zainteresovan talijanski velikan Inter.

Inter želi Juana Matu

Sky Sport Italia danas je izvijestila kako su se ‘Crveni vragovi’ spremni riješiti španjolskog veznjaka, s obzirom da trenutno u veznom redu imaju Andera Herreru, Jessea Lingarda, Marouanea Fellainija, Nemanju Matića, Freda, te Paula Pogbu, koji se također povezuje sa odlaskom u Barcelonu.

[su_bet365_koeficijenti]

Pored toga što pregovaraju sa Real Madridom oko mogućeg dolaska Luke Modrića, Nerazzurri također žele dovesti i Matu, kao alternativu za zvijezdu Monace Keitu Baldea, kojem klub iz Kneževine ne dozvoljava odlazak. Iako je Matina prirodna pozicija ofanzivni vezni, trener Intera Luciano Spalletti spreman ga je koristiti na krilnim pozicijama.

[su_casino]

Inter je ovog ljeta doveo čak sedam novih pojačanja za ukupnu cifru od 72 miliona eura. Između ostalih, stigao je jedan od najboljih veznjaka u Serji A Radja Nainggolan za 38 miliona eura, zatim mladi napadač Racinga Lautaro Martinez za 16 miliona eura, kao i desni bek Atletico Madrida Šime Vrsaljko na jednogodišnju posudbu. Pored njih, na Giuseppe Meazzu su stigli i defanzivac Lazija Stefan de Vrij, te defanzivac Juventusa Kwadwo Asamoah, i to obojica besplatno nakon isteka ugovora sa bivšim klubovima.

Juan Mata je na Old Trafford stigao iz Chelseaja u zimskom prelaznom roku 2014. godine za 45 miliona eura, te je od tada za ‘Crvene vragove’ odigrao ukupno 186 utakmica u svim takmičenjima, postigao 39 golova i podijelio 33 asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!