NaslovnicaVijestiMOURINHO GLEDAO UTAKMICU BELGIJE I ISLANDA: Pratio novo potencijalno pojačanje Manchester Uniteda!

MOURINHO GLEDAO UTAKMICU BELGIJE I ISLANDA: Pratio novo potencijalno pojačanje Manchester Uniteda!

Mourinho gledao utakmicu Belgije i Islanda! Pratio novo potencijalno pojačanje Manchester Uniteda! Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho je bio uočen u utakmici Belgije protiv Islanda koja se igrala prošlog tjedna, a navodi se da je išao gledati Axel Witsela.

Mourinho gledao utakmicu

Kao što ćete vidjeti u videu u nastavku, portugalski taktičar nije htio reći ništa kada su ga upitali zašto je prisustvovao ovoj utakmici, jer su Manchester Unitedovi belgijanci, Romelu Lukaku i Marouane Fellaini bili isključeni iz susreta zbog ozljeda.

Zauzvrat, špekulacije su se proširile, jer je Mourinho navodno, prema pisanju Evening Standarda, gledao Tottenhamovog braniča Toby Alderweirelda.

S obzirom na Unitedov strašan obrambeni rekord ove sezone, u kojem su primili 21 gol u samo 12 utakmica u Premier ligi, to bi zasigurno bio pametan transfer.

Međutim, Calciomercato izvještava da je Mourinho gledao ovu utakmicu zapravo zbog Witsela koji je na njegovom radaru, jer bi mogao pojačati njegovu vezu i umjesto toga dodati neku čvrstinu.

29-godišnjak se prošlog ljeta pridružio Borussiji Dortmun i napravio je 17 nastupa u svim natjecanjima, dok je igrao temeljnu ulogu u njihovom ranije uspjehu na startu sezone.

Imajući to na umu, možda je privukao zanimanje sa Old Trafforda, ali ostaje da se vidi, je li Mourinho bio impresioniran dovoljno da zadrži svoj interes i odvede ga na sljedeći korak.

S obzirom da je prošlog ljeta potpisao Freda i dok na raspolaganju ima i Marouane Fellainija, Ander Herreru, Nemanju Matića i Paul Pogbu, to ne izgleda kao neposredna briga za Mourinha.

Međutim, ako je to bio Witsel, koji je bio predmet njegove pozornosti prošlog tjedna, vrijeme će pokazati hoće li on biti nagrađen sa transferom u Manchester United iz Dortmunda sljedeće godine ili možda čak na ljeto?

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!