NaslovnicaVijestiMOURINHO IMA PLAN: Evo tko će večeras protiv Tottenhama igrati na poziciji...

MOURINHO IMA PLAN: Evo tko će večeras protiv Tottenhama igrati na poziciji centralnog defanzivca!

Manchester United nije najbolje krenuo u novu sezonu. Nakon što su slavili protiv Leicester Cityja rezultatom 2-1 u prvom kolu Premier lige, tjedan dana kasnije doživjeli su neočekivan poraz na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona, kada je domaćin slavio rezultatom 3-2.

Matić postaje centralni defanzivac

Iako ‘Crveni vragovi’ u ovom trenutku imaju problema skoro na svakoj poziciji, Josea Mourinha najviše brinu centralni defanzivci.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Portugalski stručnjak je pokušao dovesti novo pojačanje na toj poziciji ovog ljeta, a glavne mete su bili Harry Maguire i Toby Alderweireld. Međutim, to se nije dogoodilo, te navijače po svemu sudeći očekuje još jedna teška sezona.

To se najbolje vidjelo protiv Brightona, kada su štoperski dvojac činili Eric Bailly i Vicotr Lindelof, koji su napravili brojne greške, te bili ubjedljivo najgori dio tima. Manchester United večeras u okviru trećeg kola očekuje težak okršaj protiv Tottenham Hotspura, a prema pisanju engleskih medija Mourinho je spreman napraviti veliku promjenu kada je u pitanju defanzivna linija.

Naime, Manchester Evening News piše kako je Mourinho izgubio povjerenje u svoje centralne defanzivce, toliko da je spreman priliku na toj poziciji dati Nemanji Matiću, čija je prirodna pozicija defanzivni vezni. Iako nije poznato da li bi srpski reprezentativac trebao zaigrati u defanzivi zajedno sa još jednim ili dva igrača, navijači kluba su na društvenim medijima kritikovali ovu odluku Mourinha, koji već duže vrijeme nema njihovu podršku.

Uprkos tome, 55-godišnjak im se zahvalio na podršci na utakmici protiv Brightona: “Kada navijači pruže podršku timu na utakmici poput ove protiv Brightona, kada nismo igrali dobro i kada smo izgubili, to vam daje fantastičan osjećaj. Igrači su svjesni toga i žele dati sve od sebe, podrška navijača je najvažnija stvar. U svojoj karijeri nikad nisam bio sebičan i razmišljao samo o sebi, uvijek sam brinuo o klubu. Jako sam sretan kada navijači podržavaju tim bez obzira na sve.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!