NaslovnicaVijestiMOURINHO JE BIO U PRAVU: Evo što je rekao o situaciji u...

MOURINHO JE BIO U PRAVU: Evo što je rekao o situaciji u Chelseaju pred otkaz 2015. godine!

Povijest se po svemu sudeći ponavlja u jednom od najvećih engleskih klubova, Chelseaju. ‘Plavci’ su nakon poraza na gostovanju kod Manchester Cityja rezultatom čak 6-0 pali na šesto mjesto u Premier ligi, s obzirom da su rivali u borbi za četvrto mjesto Manchester United i Arsenal slavili dan ranije.

Mourinho je bio u pravu

Nakon jučerašnje sramote, u engleskim medijima su počele kružiti informacije o budućnosti Maurizija Sarrija, koji je sad po kladionicama favorit u ligi za dobijanje otkaza. Kao što je i sam priznao, posljednjih tjedana ima velikih problema sa motiviranjem igrača koji ne žele igrati onako kako on zahtijeva.

Sve je izgledniji njegov otkaz, na isti način na koji su ga dobili i njegovi prethodnici Jose Mourinho i Antonio Conte. Na pitanje novinara nakon jučerašnje utakmice što će se dogoditi s njim on je odgovorio: “Ne znam, morate pitati klub. Zabrinut sam za tim, zbog nastupa, ali moj posao je uvijek u opasnosti. Nisam zabrinut za to, morat ćete razgovarati sa čelnicima kluba.”

Londonski klub bi ponovo mogao biti u potrazi za novim trenerom, a ta mogućnost je natjerala navijače kluba da se prisjete Mourinhovog intervjua iz 2015. godine, nedugo prije nego što je i sam dobio otkaz. On je u to vrijeme bio pod velikim pritiskom na Stamford Bridgeu, te je govorio o tome kako svi u Chelseaju trebaju preuzeti odgovornost za lošu situaciju, ne samo on.

Naime, rekao je: “Mislim da je ovo ključni trenutak u povijesti ovog kluba. Ukoliko mi klub uruči otkaz, otpustit će najboljeg trenera kojeg su imali. Druga stvar, ponovo se piše da je serija loših rezultata krivica trenera. Mislim da je vrijeme za sve da preuzmu odgovornost. Ja preuzimam svoj dio odgovornosti, igrači bi trebali svoj dio, postoje i drugi ljudi u klubu koji bi trebali preuzeti svoj dio. To je ono što želim.”

On je ovaj intervju dao nakon poraza kod kuće protiv Southamptona rezultatom 3-1, kada se Chelsea našao na 16. mjestu u Premier ligi. Dobio je otkaz dva mjeseca nakon toga, a sada, nešto više od tri godine kasnije, Chelsea se ponovo nalazi u problemima. Mnogi navijači kluba su mišljenja kako glavni problem nije u trenerima, već u igračima, te drugom osoblju kluba.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!