NaslovnicaVijestiMourinho: Rekli biste da sam lud, ali ovo mi je jedan od...

Mourinho: Rekli biste da sam lud, ali ovo mi je jedan od najvećih uspjeha!

Donedavno trener Manchester Uniteda, a trenutno u potrazi za novim poslom, portugalski stručnjak Jose Mourinho, dao je zanimljivu izjavu za medije, otkrivši šta smatra kao jedan od najvećih uspjeha.

Portugalski stručnjak prošlog mjeseca je dobio otkaz u Manchester Unitedu, poslije dvije i po godine provedene na Old Traffordu. Tokom posljednjih mjeseci u Premier ligi bio je meta brojnih kritika, a njegov tim nije ostvarivao dobre rezultate.

“Ponekada komentarišemo ono što vidimo, ali ne znamo šta se dešava iza zavjesa. A to je suštinski. Ako vam na primjer kažem da mi je jedan od najvećih uspjeha to što sam bio drugi sa Manchester Unitedom u Premier ligi, rekli biste da sam lud jer sam osvojio 25 titula. Međutim, uporno govorim da je tako, jer mi sa druge strane ponekad stvari vidimo drugačije”, kazao je Mourinho.

Od odlaska iz Manchestera, mediji su se bavili narednim angažmanom “Specijalnog”, a spominjao se njegov povratak u Real Madrid ili Inter.

“Još sam mlad. Iako sam u nogometu dugo, punim tek 56 godina. Mjesto mi je u vrhunskom nogometu”, istakao je Mourinho i dodao:

“Najbolji tim koji sam vodio? Znate da moram da kažem da je to Inter jer smo osvojili sve.”

Portugalac nije ni potvrdio ni negirao priče da pregovara sa nekim od bivših klubova.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!