NaslovnicaVijestiMOURINHO KRADE IGRAČA RIVALU: Dogovorio je sve sa Jorge Mendesom - igrač...

MOURINHO KRADE IGRAČA RIVALU: Dogovorio je sve sa Jorge Mendesom – igrač će doći za 40 milijuna!

Mourinho krade igrača rivalu. Dogovorio je sve sa Jorge Mendesom – igrač će doći za 40 milijuna! Manchester United se senzacionalno pridružio utrci sa Evertonom u transferu Barceloninog Andre Gomesa.

Mourinho krade igrača

Portugalac je trenutno na posudbi u Evertonu, a ekipa sa Goodison Parka ga želi potpisati za 40 milijuna funti na trajnom transferu nakon što je dobro započeo svoj život u Premier ligi.

Međutim, menadžer Uniteda Jose Mourinho bi mogao dobiti veću prednost u bilo kojoj transfer bitci zbog toga što dijeli agenta sa igračem – Jorge Mendesa.

Dobro povezan super-agent poznat je po svojim vezama sa Old Traffordom i sada se može nagovoriti da orkestrira ugovor za Gomesa da bi umjesto toga mogao potpisati za Crvene đavole nakon što je Mourinho napravio taj poziv.

25-godišnji veznjak će gotovo sigurno napustiti Bacelonu nakon što se mučio sa formom na Nou Campu, a United je prvi u redu nakon što je vidio njegovo poboljšanje u kratkom vremenu u Engleskoj do sada.

Manchester UNited bi sigurno mogao raditi sa nekim veznjakom njegovog tipa u svojoj momčadi, sa brojnim igračima, kao što su Nemanja Matić, Paul Pogba i Fred, koji se muče u tom odjelu ove sezone.

Ako United mogne oteti Evertonovog Gomesa i dovesti bivšeg igrača Valencije na Old Trafford za samo 40 milijuna funti, to bi se moglo pokazati kao vrlo pametan potez.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!