NaslovnicaVijestiMourinho: Bezbroj puta sam pokazivao igračima taj video...

Mourinho: Bezbroj puta sam pokazivao igračima taj video…

Jose Mourinho bio je vidno nezadovoljan nakon šokantnog poraza u Zagrebu protiv Dinama (3:0) kojim je njegova ekipa eliminisan iz Europske lige, uprkos pobjedi u Londonu iz prvog duela. Oršić je sa hat-trickom srušio Spurse, na kojeg je portugalski stručnjak već ranije skrenuo pažnju svojim izabranicima.

Portugalac je imao šta da zamjeri svojim igračima, a posebno ih je upozoravao na kvalitete Oršića, pošto je u pripremi utakmice stručni stožer Spursa detaljno analizirao lijevokrilnog napadača Dinama.

“Vjerujte ili nemojte vjerovati, ali moji igrači su gledali, gledali i gledali Oršićeve akcije iz cijele karijere. Pripremali smo se uz videe kvaliteta svih igrača Dinama. Gol koji je Oršić zabio… sve takve ranije smo vidjeli igrači i ja, mogu samo reći da sam ranije vidio i drugi i treći gol. Dao sam igračima sve informacije o Oršiću i samo to mogu reći. Čestitke njemu na sjajnoj večeri.”

Na pitanje da li misli da Oršić najbolji igrač Dinama, Mourinho je odgovorio: “Ne želim govoriti o tome, niti posebno o imenima, dobili su jer nisu bili individualci, dobili su kao momčad. Svi su vikali jedni na druge, bodrili se, vikali na suca, bili su jaki do kraja utakmice i zasluženo slavili.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!