NaslovnicaVijestiMOURINHO OTKRIO: Evo što mu je Maurizio Sarri rekao u velikoj gužvi...

MOURINHO OTKRIO: Evo što mu je Maurizio Sarri rekao u velikoj gužvi nakon današnje utakmice!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho otkrio je kako mu se Maurizio Sarri odmah ispričao nakon što je njegov asistent proslavio izjednačujući gol Rossa Barkleya u posljednjim trenucima današnje utakmice između njihovih klubova.

Sarri se ispričao Mourinhu

Engleski reprezentativac je pogodio u šestoj minuti sudijske nadoknade, a Mourinha je naljutila reakcija Sarrijevog asistenta Marca Iannija na klupi ‘Plavaca’.

[su_bet365_koeficijenti]

Naime, Ianni je skočio sa klupe i protrčao ispred Mourinha pritom provocirajući ga, a nakon utakmice je nastala velika gužva u tunelu, kada je Portugalac krenuo da se obračuna sa Iannijem. Ipak, Mourinho je kasnije izjavio kako je sve na kraju završilo dobro. Rekao je: “Nisam ljut ni zbog čega. Nakon onog što se dogodilo sa njegovim asistentom, Sarri je došao do mene i rekao mi kako će privatno s njim porazgovarati. Nakon toga je asistent došao do mene i ispričao mi se, i odmah sam prihvatio ispriku. Odgovorio sam mu da zaboravi na to, jer i ja pravim greške također. Ispričao se i stvar je gotova.”

Chelsea je danas stigao do vodstva u 21. minuti, kada je gol glavom nakon kornera na asistenciju Williana postigao Antonio Rudiger. S tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme, a samo deset minuta nakon početka drugog ‘Crveni vragovi’ su izjednaiči golom Anthonyja Martiala. Francuz je u 73. minuti doveo svoj tim u vodstvo, da bi u 96. za veliko slavlje domaćih navijača za izjednačenje gol postigao Ross Barkley.

Manchester United je bio na korak od nanošenja prvog poraza Chelseaju u ligi u novoj sezoni, a Mourinho priznaje kako mu je teško prihvatiti ovaj rezultat: “Bili smo bolji na terenu. Prije utakmice su mnogi govorili kako je bod na Stamford Bridgeu jako dobar, s obzirom da je teško pobijediti ovdje, ali s obzirom na to kako smo igrali, ovo je loš rezultat za nas, i sjajan rezultat za njih.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!