NaslovnicaVijestiMourinho otvorio dušu: Da li znate zbog čega nas je Dinamo izbacio?

Mourinho otvorio dušu: Da li znate zbog čega nas je Dinamo izbacio?

Dinamo je veličanstvenom pobjedom na Maksimiru (3:0) nakon produžetaka eliminisao Tottenham iz Europske lige, a Jose Mourinho otvorio je dušu u izjavi nakon utakmice, te je nahvalio pristup Modrih u ovom duelu.

“Moj komentar je da je pobijedila momčad s više želje, emocionalne energije i borbenog duha… U zadnjih 10-15 minuta imali smo puno sreće, Livaković je imao velike obrane. Dinamo je odigrao veliku utakmicu, nogomet kažnjava one koji ne daju svoj maksimum na terenu, moraš dati sve od prve minute, samo pohvale imam za Dinamo, dali su sve od sebe”, rekao je Mourinho u izjavi za Arena Sport TV poslije utakmice, te je prozvao i vlastite igrače.

“Ne mislim da je Dinamo igrao puno bolje nego u prvoj utakmici, krivim nas jer smo mi odigrali loše, gubiš utakmice ili na kvalitetu ili na pristup utakmici. Mislili su da je sve gotovo, rekao sam im da momčad koja gubi 2:0 nema što za izgubiti i da je dovoljan jedan gol da bi se vratili u igru, a tako se i desilo.”

“Izgubili su koncentraciju, puštali su Oršića, a vidjeli su nebrojno puta što može, dešnjak na lijevoj strani. Vidjeli su što može previše puta, prvi gol je replika golova otprije, vidjeli su to pokazao sam im. Moja momčad je dobila sve što je zaslužila… Mislim da je Dinamo pobijedio jer nisu individualci već momčad, vrištali su s klupe, skakali, sudjelovali, oni su obitelj i zaslužili su pobjedu”, zaključio je Jose Mourinho.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!