NaslovnicaVijestiMOURINHO PONOVO BIJESAN NA UPRAVU UNITEDA: U siječnju ostaje bez zvijezde kluba!

MOURINHO PONOVO BIJESAN NA UPRAVU UNITEDA: U siječnju ostaje bez zvijezde kluba!

Mourinho ponovo bijesan na upravu Uniteda. U siječnju ostaje bez zvijezde kluba! Manchester Unitedova zvijezda Ander Herrera je razočaran sa kašnjenjem kluba u ponudi novog ugovora i sada je spreman slušati ponude za napuštanje Old Trafforda na zimskom prijelaznom roku.

MOURINHO PONOVO BIJESAN

Španjolac će biti van ugovora na kraju sezone, dok je Herrera jasno pokazao da želi ostati na Old Traffordu.

Herrera je potpisao četverogodišnji ugovor sa mogućnošću produženja još jedne godine otkako se pridružio klubu iz Athletic Bilbaoa 2014. godine, ali United nije napredovao sa veznjakom otkako je pokrenuto produženje od 12 mjeseci prošlog studenog.

Međutim, oni još uvijek nisu ponudili Herreri novi ugovor i veznjak je sada otvoren za prelazak u druge klubove u siječnju.

[su_bet365_koeficijenti]

Agent Herrere je frustriran odugovlačenjem Uniteda za nove uvjete i vjeruje da njegov klijent neće imati manjak ponuda u siječnju kada budu razgovarali sa drugim klubovima.

United je dopustio da ugovor Marouanea Fellainija dođe do kraja i na kraju su se složili sa njegovim zahtjevima nakon nekoliko javnih molbi Jose Mourinha.

Niti jedan takav napor nije napravljen za Herreru i postoji osjećaj da United prihvaća lojalnost Španjolca zdravo za gotovo.

Mourinho, međutim, želi zadržati Herreru i vrednuje svestranost Španjolca.

Međutim, portugalski trener je priznao da se ovaj tjedna ne upušta u pregovore i ostavlja ga izvršnom potpredsjedniku Ed Woodwardu.

[su_bet365_100bonus]

“Ne pripadam procesu rasprave igrača i pregovorima sa agentima”, rekao je Mourinho.

“Nikada to nisam učinio, to je nešto što mi se ne sviđa.”

“Ja bih bio loš pregovarač. Dao bih sve igračima, zato ne pripadam tome.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!