NaslovnicaVijestiMourinho pred duel sa Redsima: Liverpool nema problema sa ozljedama!

Mourinho pred duel sa Redsima: Liverpool nema problema sa ozljedama!

Liverpool i Tottenham ukrstiće koplja na Anfieldu u derbiju 13. kola Premier lige, a dok je Klopp nahvalio Mourinha u uvertiri duela, Portugalac je imao zanimljivu opservaciju o kadrovskoj situaciji Redsa.

Trener Tottenhama Jose Mourinho u najavi derbija prvog dela sezone u Premier ligi protiv Liverpoola prokomentirao je kadrovsku situaciju u oba tima.

Redsi tokom čitave sezone imaju problema sa ozljedama, pošto su na listi ozlijeđenih Virgil van Dijk, Joe Gomez, Diogo Jota, Thiago Alcantara, Naby Keita, James Milner, Xherdan Shaqiri i Konstantinos Tsimikas. Međutim, Mourinho drugačije gleda na kadrovsku situaciju u Liverpoolu.

“Mislim da Alisson nije ozlijeđen. Alexander-Arnold nije ozlijeđen. Za Matipa vjerujem da će igrati. Fabinho nije ozlijeđen, Robertson nije ozlijeđen. Henderson i Wijnaldum nisu ozlijeđeni. Salah isto. Firmino nije ozlijeđen, Mane nije ozlijeđen. Van Dijk je ozlijeđen, a on je odličan igrač, naravno. Pogledajte spisak ozlijeđenih igrača i uporedite ga sa Liverpoolovim najboljim timom. U Liverpoolu je trenutno problem samo ozljeda Van Dijka” rekao je Mourinho.

“Mogu da vam dostavim Tottenhamov spisak ozlijeđenih. To su dva klinca iz U-16 tima, još dvojica iz U-21, trojica iz U-23 tima, Erik Lamela i Japhet Tanganga… Da li je Hugo Lloris ozlijeđen? Nije. Toby Alderweireld? Nije. Eric Dier? Nije. Sergio Reguilon? Nije. Harry Kane? Nije. Son? Nije. Lucas Moura? Nije. Tako da, gdje su ozljede? Sve je to normalno za jedan klub. Milner je ozlijeđen, Lamela je ozlijeđen, svaki klub s vremena na vrijeme ima takav problem.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!