NaslovnicaVijestiMourinho prekršio pravilo, opet...

Mourinho prekršio pravilo, opet…

Tokom sinoćnje utakmice Chelsea i Stokea, Jose Mourinho je odlučio prkositi FA i ipak komunicirao sa svojim pomoćnicima Steve Hollandom i Rui Fariom.

Mourinho prekršio pravilo (2)

Naime, novinari su uspjeli slikati uređaj na klupi Chelseaja koji su asistenti navodno koristili kako bi kontaktirali Special Onea, iako je je on izričito naglasio da neće prekršiti pravila.

Nažalost, ni “tajna komunikacija” nije pomogla tako da su Plavci upisali još jedan poraz u ovoj sezoni. Iako je Chelsea bio mnogo dominantnija ekipa na terenu, Stoke City je golom Arnautović u 53. minuti došao do pobjede nad aktuelnim šampionom Engleske..

Ukoliko FA odluči opet kazniti Mourinha mogla bi uslijediti i kazna od Abramoviča jer je Mourinho prekršio pravilo. Posebni izgleda kao da nema više kontrole nad sobom.

Mourinho prekršio pravilo

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Jedan od najboljih napadača u Europi na meti Bayerna i Borussije....

0
Napadač Stuttgarta, Serhou Guirassy, postao je predmet žestokog interesa minhenskog Bayerna i dortmundske Borussije, kako izvještava ugledni njemački list Bild. Ova dva velikana njemačkog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!