NaslovnicaVijestiMOURINHO PREUZIMA NOVI KLUB I ODMA DOVODI DVIJE ZVIJEZDE: Zvijezdu Liverpoola i...

MOURINHO PREUZIMA NOVI KLUB I ODMA DOVODI DVIJE ZVIJEZDE: Zvijezdu Liverpoola i napadača Evertona!

Bivši menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho, kako se izvješćuje, vodi razgovore o povratku u Real Madrid, a već ima neke transfere za svoj sljedeći posao.

MOURINHO PREUZIMA

Portugalski taktičar je bez posla otkako je izgubio posao na Old Traffordu prošlog prosinca, ali sada je, prema riječima Don Balona, izgledno da će biti vraćen u Real Madrid.

Međutim, ako će Mourinho zamijeniti Zinedine Zidanea, rekao je Florentino Perezu da će mu trebati velika pojačanja kako bi se pomoglo timu, piše Don Balon.

Izvještaj objašnjava da bivši Manchester Unitedov i Chelseajev menadžer ima pogled na dvojicu Brazilaca iz Premeir lige – veznjaka Liverpoola Fabinha i napadač Evertona Richarlisona.

Zvijezda Redsa Fabinho je jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji i ima smisla da bude top meta za Real s obzirom na njihove trenutne napore.

To bi, međutim, bio veliki udarac za Liverpool, koji se mora pobrinuti da ne izgubi velike zvijezde zbog Reala i Barcelone, nakon što su izgubili Luis Suareza, Philippe Coutinha, Javier Mascherana i Xabi Alonsa u posljednje vrijeme.

U međuvremenu, Richarlison izgleda kao uzbudljiv mladi talenat koji bi mogao podići svoju igru na veći nivo ako pređe u veći klub.

Mourinho nije imao najuvjerljivijih posljednjih nekoliko godina jer su se njegove čarolije u Unitedu i Chelseaju loše završile, ali u prošlosti je bio uspješan u Madridu i mogao bi biti nadogradnja za Zidanea, jer više ne izgleda da je sposoban da izvuče ono najbolje iz ekipe Los Blancosa.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!