NaslovnicaVijestiMourinho priznao za koju dvojicu igrača planira dovesti zamjene ovog ljeta

Mourinho priznao za koju dvojicu igrača planira dovesti zamjene ovog ljeta

Manchester United će gotovo sigurno potrošiti dosta novca na pojačanja i ovog ljeta, nakon neuspješne sezone u kojoj je titulu u Premier ligi osvojio njihov veliki rival Manchester City.

Mourinho dovodi dva igrača

Pored toga, na iznenađenje svih ispali su i u osmini finala Lige prvaka od strane Seville. Ipak, preostalo im finale FA Kupa, u kojem će sljedećeg mjeseca igrati protiv Chelseaja.

Nakon što je tim Pepa Guardiole osvojio titulu, Mourinho je priznao kako će ‘Crvenim vragovima’ biti jako teško i sljedeće sezone.

On je rekao: “Možemo li se poboljšati sljedeće sezone? Pokušat ćemo. Može li Manchester City nastaviti igrati ovako ili se čak i poboljšati? Samo oni znaju odgovor na to. Međutim, ukoliko zadrže trenutni tim i ukoliko ga još pojačaju, naravno da će biti vrlo teško za nas.”

Ipak, Portugalac se neće predati bez bitke, te je i on spreman pojačati tim ovog ljeta. U današnjem intervjuu za Manchester Evening News, on je priznao koju dvojicu igrača planira zamijeniti.

[su_no1forfootball]

“Uložit ćemo novac kako bismo poboljšali naš tim. Moramo pronaći zamjenu za Michaela Carricka. Ukoliko Marouane Fellaini odluči otići, onda ćemo morati pronaći zamjenu i za njega.”

36-godišnji Michael Carrick je ranije ove sezone potvrdio kako će mu ovo biti posljednja sezona u dresu Manchester Uniteda, dok, s druge strane, Fellaini je odbio produžiti ugovor s klubom, te će po svemu sudeći besplatno otići ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!