NaslovnicaVijestiMOURINHO PRODAJE ZVIJEZDU UNITEDA: Skuplja novac za kupovinu na zimskom prijelaznom roku

MOURINHO PRODAJE ZVIJEZDU UNITEDA: Skuplja novac za kupovinu na zimskom prijelaznom roku

Mourinho prodaje zvijezdu Uniteda! Skuplja novac za kupovinu na zimskom prijelaznom roku. Jose Mourinho je rekao Ed Woodwardu da proda Manchester Unitedovog napadača Anthony Martiala na zimskom prijelaznom roku, kako bi Posebni imao novac za poboljšanje momčadi na drugim pozicijama, kažu izvještaji.

Mourinho prodaje

Francuski internacionalac Martial je bio snažno povezan sa odlaskom sa Old Trafforda ranije ovog ljeta nakon što je napustio predsezonsku turneju u SAD-u.

Dok se 22-godišnjak vratio kući zbog rođenja svog drugog djeteta, Mourinho je bio nezadovoljan što se više nije vratio u kamp i Martial je dobio novčanu kaznu za dva tjedna plaće.

Martial je bio neiskorištena zamjena u Manchester Unitodovoj prvoj utakmici na otvaranju nove sezone, ali je započeo utakmicu protiv Brightona zbog odsutnosti Alexis Sancheza, dok je do sada odigrao ukupno sedam nastupa na svim natjecanjima pod vodstvom Jose Mourinha, gdje je postigao jedan gol.

[su_bet365_100bonus]

Kao i ostatak tima, on nije uspio impresionirati i sada Daily Star navodi da je Mourinho podnio zahtjev za Unitedovog predsjednika Ed Woodwarda da proda Martiala.

Tvrdi se kako je Mourinho čvrsto rekao da Martial ne odgovara potrebnom standardu i nada se da će ga prodati kako bi zaradili neke novce za potrošnju u siječnju.

No, Mourinho možda neće dobiti željeni rezultat, budući da Woodward i dalje visoko cijeni Martiala i ne želi prodati igrača u kojeg je klub toliko uložio.

[su_bet365_koeficijenti]

Situacija je stvorila dodatno trenje između Mourinha i Woodwarda, a menadžer Crvenih vragova je već nesretan zbog toga što je tijekom ljeta propustio mnoštvo transfernih ciljeva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!