NaslovnicaVijestiMourinho: Schweinsteiger bi mogao ostati u Unitedu

Mourinho: Schweinsteiger bi mogao ostati u Unitedu

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je danas da bi nogometaš Bastian Schweinsteiger mogao ostati u klubu, unatoč tome što se spekuliralo da će otići u siječnju.

ostati

Schweinsteiger je na početku sezone izgubio mjesto u momčadi, trenirao je s omladinskim timom, ali ga je Mourinho vratio u momčad u srijedu, za utakmicu protiv West Hama u Liga kupu, koju je United dobio sa 4:1.

Portugalski trener pohvalio je ponašanje i stav Schweinsteigera, čiji ugovor istječe 2018. godine.

“Naravno da može ostati. Tijekom ljeta smo pokušali napraviti nešto za Bastiana. Ako imate ugovor, imate moć jer možete odrediti svoju budućnost. On je odlučio ostati u teškim okolnostima. Radio je za to i zaslužio je malo sreće”, rekao je Mourinho, prenijeli su britanski mediji.

“On će ponovno imati moć u siječnju, ali sada s boljim dojmom nego ranije, pošto sada radi s timom. On shvaća našu dinamiku, filozofiju i možete vidjeti sreću koju je pokazao tijekom utakmice, bio je sretan kao netko tko je ponosan na svoje napore i odlučnost. Volim ljude koji su odlučni “, dodao je on.

Mourinho je naveo da je Schweinsteiger zaslužio ovacije koje je dobio od navijača.

“Svi su sretni. Ja sam bio sretan, pošto, kada nije trenirao s momčadi, on je ostao profesionalan. Kada se vratio u ekipu, mučio se, ali se i borio i to je uspio napraviti bez ozljeda, bez potrebe da stane. konstantno je radio i mislili smo da mu treba pružiti šansu “, rekao je on.

Portugalski trener rekao je da Schweinsteiger može pomoći ekipi.

“Tijekom sezone imate ozljede i suspenzije igrača. Paul Pogba i Marouane Fellaini su bili suspendirani za duel sa West Hamom. Imali smo dvojicu igrača manje a Schweinsteiger je bio spreman. Igrao je 10 minuta i bilo je 3:1 kada je ušao, ali da nam je trebao ranije, bio bi spreman “, naveo je Mourinho.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!