NaslovnicaVijestiMourinho službeno suspendiran: Roma bez trenera protiv Intera

Mourinho službeno suspendiran: Roma bez trenera protiv Intera

Jose Mourinho je službeno suspendiran na jednu utakmicu u okviru Serie A, što znači da neće imati ulogu trenera na klupi tijekom susreta protiv svog bivšeg kluba Intera u nedjelju. Portugalski trener je isključen u završnim trenucima utakmice dok je slavio kasni pogodak Stephana El Shaarawyja, rugajući se Raffaeleu Palladinu i njegovim igračima sugerirajući da mogu samo plakati.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Disciplinska komisija je potvrdila da će Mourinho biti suspendiran na jednu utakmicu, što znači da će izostati sa sljedeće utakmice u okviru Serie A protiv svog bivšeg kluba Intera. Nuno Santos, jedan od Mourinhovih pomoćnika, također je isključen na utakmici protiv Monze i stoga neće moći biti na klupi protiv Intera.

Roma je kažnjena i s 10.000 eura jer su djeca koja su vraćala lopte na teren to radila vrlo sporo nakon pogotka za 1:0.

Roma će igrati u Evropskoj ligi u četvrtak, no Mourinho se također suočava sa europskom suspenzijom jer je dobio četiri utakmice kazne nakon prošlogodišnjeg finala protiv Seville. To finale je Roma izgubila nakon izvođenja jedanaesteraca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!