NaslovnicaVijestiMourinho spreman platiti 40 miliona eura za 18-godišnjaka

Mourinho spreman platiti 40 miliona eura za 18-godišnjaka

Mourinho spreman platiti ogromnu svotu novca za 18-godišnjaka. Spreman je ponuditi 40 miliona eura za Portovu zvijezdu u usponu, Rubena Nevesa, ali će morati čekati do kraja ove sezone da ga dovede, navodi Evening Standard.

Mourinho spreman platiti 40 miliona eura za 18-godišnjaka

Defanzivni veznjak je impresionirao tokom pobjede nad Plavcima u Ligi Prvaka u utorak naveče. Privukao je pažnju Jose Mourinha i sada se Portugalac odlučio da ga dovede u svoje redove.

Manchester United je dokazao da kupovina mladih igrača može itekako da se isplati. Kupovinom Anthony Martiala za 50 miliona eura ‘Crveni Đavoli’ su šokirali javnost i svi su pretpostavljali da su to uzalud potrošeni novci. To je dalo do znanja ostalim klubovima iz Premier lige da se ponekad isplati riskirati, a tako bi i Chelsea mogao da uradi po pitanju Nevesa.

Sa 18 godina, Neves je već stalni član prve postave Porta i Portugala ispod 21 godine. Njegove igre su privukle velikane kao što su Real i Barca.

Priliku da se Neves pridruži Engleskom velikanu će mu dati Mourinho i bez sumnje tu će ponudu Ruben teško odbiti. Također će imati priliku da se upozna sa svojim idolom Matićem za kojeg Ruben Neves smatra da je jedan od najboljih veznih igrača u svijetu.
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!