NaslovnicaVijestiMourinho: Talijanski kup je najgori u Europi, ovo nema smisla

Mourinho: Talijanski kup je najgori u Europi, ovo nema smisla

Trener Rome Jose Mourinho kaže da mu se uopće ne sviđa format natjecanja Kupa Italije, rekavši da je to najgori kup u Europi jer nema privlačnosti zbog “nevažnog” sudjelovanja manjih momčadi.

Mourinho je kazao kako ne zamjera nikome od svojih igrača na nastupu onog trenutka kada daju svoj maksimum, te je s tim u vezi zamolio navijače Rome da ne zvižde njegovim igračima koji se ponašaju na taj način, bez obzira igraju li lošije u tom trenutku od očekivanog.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Više nisam dijete i uskoro ću napuniti 60, ali znam da ne moraš dati više onog trenutka kada si dao sve od sebe. Igrači koji daju sve od sebe imaju moje poštovanje. Žao mi je što čujem zvižduke za Zaniola, molim navijače da ne zvižde mojim igračima,” rekao je Portugalac.

Nakon toga je iskreno rekao što misli o načinu na koji se igra talijanski kup.

“Volio bih osvojiti talijanski kup. Jednom sam to uspio, igrajući protiv Rome, a sada bih ga s ovim klubom želio osvojiti. Ipak, mislim da je ovo najgori kup u Europi jer ne štiti manje momčadi i ne predstavlja nikakvu zabavu. Primjer, Torino je pobijedio Milan u gostima, a onda narednu eliminacijsku utakmicu mora opet igrati u gostima”, rekao je Mourinho i nastavio:

“Ne razumijem format natjecanja. Igrali smo protiv momčadi iz Serie B pred punim stadionom, želim se boriti u Kupu Italije, ali slabija momčad ne želi igrati protiv većih. Kakvu motivaciju imaju ti ljudi? Gdje je ljepota kupa? Bilo bi lijepo igrati na gostujućim terenima u Seriji B ili Seriji C.”

Roma je u četvrtak kod kuće pobijedila Genou rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Dybala. U četvrtfinalu talijanskog kupa igrat će protiv boljeg iz duela Napolija i Cremonesea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!