NaslovnicaVijestiMourinho u problemu, odbio ga i igrač Atletico Madrida

Mourinho u problemu, odbio ga i igrač Atletico Madrida

Urugvajski odbrambeni nogometaš Diego Godin odbio je da napusti madridski Atletico i prijeđe u Manchester United, prenosi španjolska Marca.

Menadžer Uniteda Jose Mourinho u paničnoj je potrazi za pojačanjem na mjestu štopera, insistirao je na Godinu, ali je iskusni 32-godišnji nogometaš odlučio da ostane u Madridu i dogovori novi ugovor.

Mourinho je htio da aktivira opciju izlaza i za 20 miliona evra dovede Godina, ali je on odbio čak i platu od devet milijuna eura.

Godin je osam godina član Atletica, prethodne tri je bio u Villarealu i potpuno mu odgovara život u Španjolskoj, posebno što “jorgandžije” ove sezone imaju velike ambicije.

United ranije nije uspio da ostvari transfer Tottenhamovog štopera Tobyja Alderweirelda, nastao je zastoj i oko Harryja Maguirea iz Leicestera, Barcelonin Yerry Mina je potpisao za Everton, a na listi želja još je Jerome Boateng iz Bayerna.

“Nisam baš samouvjeren što se tiče transfera. Tržnica se danas zatvara tako da je vrijeme da prestanem misliti o tome i počnem se više usmjeravati na igrače koje imam i na prve utakmice koje dolaze.”, rekao je Mourinho pa nastavio: “Što se tiče tih prvih nekoliko susreta, nakon Spursa imamo i reprezentativnu stanku i nekoliko tjedana odmora i bolje pripreme. Bolje se fokusirati na one igrače koje već sada imam.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!