NaslovnicaVijestiMourinho vjeruje u nemoguće: Nasmijao mnoge stručnjake svojom izjavom

Mourinho vjeruje u nemoguće: Nasmijao mnoge stručnjake svojom izjavom

Mourinho vjeruje u nemoguće. Svojom izjavom je nasmijao mnoge stručnjake koji misle da je to nemoguće, barem ne ove sezone. Jose Mourinho kaže da je osvajanje Lige prvaka najbolji način da Chelsea izbori nastup u ovom takmičenju i naredne sezone.

Mourinho vjeruje u nemoguće

Chelsea kroz prvenstvo sigurno neće izboriti top 4, te im ostaje nada da to učine ili preko Europa lige, ili preko Lige prvaka.

‘Znam da bi u ovom trenutku ispadanje u Europa ligu i osvajanje iste bio najlakši način da izborimo nastup u Ligi prvaka naredne sezone’, rekao je Mourinho.

‘Ali, postoji i druga mogućnost – da osvojimo Ligu prvaka. Da, to će biti mnogo teži posao nego osvajanje Europa lige, ali i dalje nastupamo u tom takmičenju i imamo šanse.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

‘Uvijek sam bio protiv ideje da klubovi koji ispadnu iz Lige prvaka takmičenje nastavljaju u Europa ligi, jer to nije fer za ekipe koje su prošle grupnu fazu tog takmičenja.

‘Mislim da bi ekipa, nakon ispadanja iz Lige prvaka, trebala ići kući i fokusirati se na domaća takmičenja. Želimo igrati protiv Barcelone, Reala i Bayerna. Želimo igrati protiv velikih klubova i zato nam treba pobjeda protiv Porta.’

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!