NaslovnicaVijestiMože li Leipzig biti novi Leicester?

Može li Leipzig biti novi Leicester?

Nogometaš Bayerna iz Münchena Mats Hummels za njemačke medije rekao je da je Leipzig tim koji se može boriti za titulu prvaka u Njemačkoj, te da njihov debitantski nastup u Bundesligi ne može da ih spriječi u takvoj namjeri. Bayern je prvak Njemačke u posljednje četiri sezone, a trenutno imaju isti broj bodova kao i Leipzig u ovoj sezoni Bundeslige, ali bavarski tim ima nešto bolju gol razliku, dok je Leipzig bolji na gostujućim terenima. Hummels vjeruje da Leipzig može biti novi Leicester City.

28leipzigweb01-superjumbo-640-x-360

“Leipzig će biti kandidat za titulu ako ispustimo bodove. Sve što su pokazali do sada bilo je vrlo uvjerljivo. Igraju vrlo napadački nogomet, timski se brane i imaju sve pojedinačne kvalitete koji su im potrebni.”, rekao je Hummels za njemačke medije.

Branič koji je osvojio Svjetsko prvenstvo s Njemačkom kazao je da ga Lepzig podsjeća na Borusiju Dortmund iz sezone 2011/12, kada je osvojila titulu i kada je Hummels još igrao tamo. Trener Leipziga Ralph Hasenhuttl ne vjeruje baš da njegov tim može ponoviti uspjeh Kaiserslauterna, koji je 1998. osvojio titulu u svojoj prvoj sezoni po povratku u Bundesligu.

“Ništa nije nemoguće u nogometu. Vidjeli ste što se dogodilo u Engleskoj s Leicesterom, ali bi to u Njemačkoj bilo čudo. Ja čak i ne razmišljam o tome. Ne vidim trenutno gdje su nam granice, niti znam gdje bi trebali biti. Mi u suštini igramo sa drugoligaškom postavom, sa timom koji je prošle sezone bio drugi u drugoj ligi.”, rekao je Hasenhuttl.

Ovaj trener je prošle sezone vodio Ingolstadt, ali je ovog ljeta zamijenio Ralf Rangnicka, koji je postao sportski direktor. Rangnick je bio tvorac senzacionalne sezone Hoffenheima 2008, kada je na polovici svoje debitantske sezone bio prvi na tablici.

Hoffenheim je također neporažen ove sezone, a pomogao je Leipzigu da se izjednači tako što je s Bayernom igrao neriješeno.

Leipzig je projekt koji je stvorila austrijska tvrtka Red Bull i njen osnivač, milijarder Dietrich Mateschitz, koji je kupio lokalni petoligaški klub 2009. i dao mu novo ime. Nekadašnji istočnonjemački klub dobio je novi stadion za Svjetsko prvenstvo 2006, ali nije imao klub igrati na njemu.

Ukoliko vjerujete da Leipzig može biti novi Leicester City, tiket u bet365 kladionici je idealna opcija. Renomirana britanska kladionica nudi koeficijent 19.00 na okladu da će Leipzig osvojiti titulu Bundeslige ove sezone. Naravno, ovaj koeficijent nije ni približan onome po kojem smo mogli igrati istu okladu na Leicester na početku prošle sezone u Premiershipu, ali svakako bi bila odlična ideja uložiti nešto novca na okladu da Leipzig podiže trofej Bundeslige na proljeće – možda je baš Leipzig novi Leicester City.

towin

Pomenuta britanska kladionica, pomalo iznenađujuće, daje veoma nizak koeficijent da će Bayern biti ponovo prvak Bundeslige – 1.07. Borussija Dortmund koja igra veoma dobro ove sezone drugi je konkurent za osvajanje šampionskog trofeja sa tečajem 13.00. Najveći koeficijent je na Hamburg, Ingolstadrt i Darmstadt – na sve tri ekipe po 4501.

UPLATI NA LEIPZIG
novi Leicester

UPLATI NA LEIPZIG
Da će Leipzig biti novi prvak Njemačke možete odigrati čak i po nešto većem koeficijentu – Betfair nudi nam takvu okladu po koeficijentu 21.00, dok je tečaj na Bayern i Dortmund identičan kao i u konkurentskoj bet365. U Betfairu je također nešto veći tečaj i na Leverkusen – 81.00. Što reći, osim – možda je Leipzig stvarno novi Leicester City i ne bi bilo loše uplatiti koji euro da će debitant u Bundesligi podignuti trofej krajem svibnja?

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!