Na čijoj ste strani?! Paul Scholes ponovo napao Mourinha!

Da Paul Scholes sa svojim nastupima i istupima u medijima i na TV-u ne štedi sa kritikom Jose Mourinha, već smo naviknuti. To se nije promijenilo čak i nakon što je Manchester United slavio protiv Juventusa.

Bivši dugogodišnji nogometaš Manchester United i Engleske reprezentacije Paul Scholes je redovan kritičar Josea Mourinha a zbog gostovanja u televizijskim emisijama i drugim istupima u medijima često ima priliku pokazati koliko zapravo ne podnosi Jose Mourinha ili možda samo stil na koji vodi ovaj klub. To se nije promijenilo čak ni nakon slavlja Crvenih vragova u Torinu.

>> SPREMA SE IZNENAĐUJUĆ TRANSFER? Chelsea dovodi novog napadača za 40 miliona eura!

Kao što svi znate, Manchester je sinoć u sred Torina sa 2:1 pobjedio Juventus a nakon utakmice Jose Mourinho je na sebi svojstven način isprovocirao navijače Stare Dame. Ovaj potez nije došao na odobravanje kod Scholesa, koji vjeruje da bi Portugalcu bilo bolje da je trijumf u Torinu završio sa stilom.

„Morate pobijediti sa stilom. Mislim da uopšte nema potrebe da izazivate navijače suprotnog tima. Aplaudiraj navijačima, rukuj se s trenerom, a ostalo je potpuno suvišno. Ali ipak, Mourinho je takav, to je njegov stil” između ostalog rekao je Scholes za BTSport.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.